ESCOLA

David Rodríguez Santa Cruz

El meu nom és David Rodríguez Santa Cruz, actualment competeixo en el CIRCUIT CATALA DE PADEL; jugant en tots els tornejos a la 2a. categoria.

Els meus inicis en el pàdel es remunta fa 12 anys. Llavors era entrenador de tennis al CLUB TENNIS ELS GORCHS, club on he crescut tenísticament. Al 2006 es fan dos pistes de pàdel al club dels GORCHS, i al 2007 es fa una ampliació amb 2 pistes més degut a la creixent demanda del pàdel sobre el tennis. És des de llavors que començo a treballar donant classes de pàdel, a menors i adults; sempre de la mà de l’Albert Nogueras, actual seleccionador català. En aquella època el pàdel és molt nou per tots i en Nugui i jo treballant en equip aconseguim fer una escola amb més de 100 alumnes (menors i adults).

Després d’uns anys de creixement tant com a jugador com d’entrenador, al 2011 decideixo fitxar per el PADEL INDOOR GRANOLLERS; en el que acabo fent tasques de coordinador/director esportiu del centre. Al PADEL INDOOR GRANOLLERS, tot va més professionalitzat. Els equips de menors de l’escola queden campions de Catalunya en diferents anys tant en masculí com en femení. L’entrenament és molt més tècnic que en els gorchs, i la preparació física per els menors també agafa molta importància per els nens que competeixen. Els grups entrenen de dos a tres vegades per setmana i es combina també amb la situació de partit on els nens disfrutin més i on s’agafa més experiència.

 

En els adults del PADEL INDOOR GRANOLLERS, també hi ha una tasca similar a la dels menors. Vaig crear al 2014 l’escola d’adults del PADEL INDOOR GRANOLLERS, on es treballa diferenciant el sexe i si és iniciació o perfeccionament. Aquests adults, més del nivell amateur, combinen l’escola amb les classes particulars.

 

Com ja he dit abans, en els menors em sigut campions de Catalunya en les dos categories, tant masculí com femení. En l’equip absolut del PADEL INDOOR GRANOLLERS, format per jugadors professionals de pàdel i per entrenadors/jugadors del circuit català, també em tingut èxits; al 2017 vam ser sub-campions de Catalunya  per equips en 1a categoria. En aquest equip he pogut passar hores de pista i jugar al costat de jugadors de la talla del MIGUEL LAMPERTI, ELIAS ESTRELLA (EPD), MARTIN SANCHEZ PIÑEIRO, AGUSTIN TAPIA I ADRIA MERCADAL.

Preus Escola

 

1a hora: (17:30 a 18:30) de 5 anys a 12 anys

2a hora: (18.30 a 19.30) de 12 anys a endavant

*L’escola és de dilluns a divendres

Si necessites contactar amb nosaltres, no dubtis en fer-ho.